מהירות הבישול ואיכות התבשילים שאתם מכינים מושפעים רבות מאיך שהמטבח שלכם מעוצב. נשמע מופרך? ממש לא. תדמיינו את עצמכם מבשלים במטבח מרווח ומואר היטב. כשאתם זקוקים למשהו, אתם פשוט מושיטים יד, פותחים מגירה או דלת, והוא נמצא שם. ברקע מתנגנת המוזי...
מהירות הבישול ואיכות התבשילים שאתם מכינים מושפעים רבות מאיך שהמטבח שלכם מעוצב. נשמע מופרך? ממש לא. תדמיינו את עצמכם מבשלים במטבח מרווח ומואר היטב. כשאתם זקוקים למשהו, אתם פשוט מושיטים יד, פותחים מגירה או דלת, והוא נמצא שם. ברקע מתנגנת המוזי...
בקיץ כולנו מנסים להתקרר איפה שרק אפשר. לעבור דרך הקניון בדרך לאנשהו, רק כדי לתפוס עוד כמה רגעים של מזגן; לזלול ארטיק באושר צרוף במקום שוקולד אחרי ארוחת הצהריים; לקחת מקלחת קרירה באמצע היום... על מרק קר שמעתם?
מרענן זו המילה הראשונה שעולה בראש כשאוכלים את המרק הזה. מצויין לימי הקיץ החמים, שבהם בא לכם משהו מרענן, חמצמץ וקליל. מוכן תוך רבע שעה משתלמת במיוחד(:
מצרכים (ל-4 מנות)
מרק צונן יוצא מן הכלל שיעזור לכם להוסיף לארוחה ערכים תזונתיים וגוון מתוחכם - מושלם כמנה ראשונה קלילה וצוננת. מרענן זו המילה הראשונה שעולה בראש כשאוכלים את המרק הזה. מצויין לימי הקיץ החמים, שבהם בא לכם משהו מרענן, חמצמץ וקליל. מוכן תוך רבע ש...
7 עובדות משעשעות ומאירות עיניים שיישפכו אור צבעוני ומהנה על הגלידה שכולנו אוהבים!
עובדה #1
טעם הגלידה הפופולרי ביותר הוא… וניל! השוקולד לוקח רק את המקום השני, ואחריו התות, שלוקח את המקום השלישי.
עובדה #2
בשביל לסיים גביע גליד...
גלידה נפלאה, בעלת טעם ייחודי שתתקשו למצוא בגלידריות. טעם קרמל עמוק עם נגיעות פירורי עוגיות פקאן קראנצ'יים
מצרכים (ל-6 מנות)
סלט לא סטנדרטי, בעל נגיעה מעצימה של ויניגרט, שיוצר משחק טעמים מעניין ביותר בין הרוטב החמצמץ לגזר המעושן המתקתק.
מצרכים (ל- 6 מנות)
סלט קליל, בעל מרקם רך ונעים בזכות השעועית הירוקה והצהובה, וטעם עדין ולא מעמיס. בקיצור, קייצי ולעניין!
מצרכים (ל- 4 מנות)
סלט משובח, ועם זאת קל במיוחד להכנה. סלמון מעושן, קריר, הוא אחד הטעמים הכי קיציים שאנחנו יכולים לחשוב עליהם, במיוחד אם תגישו במהלך הארוחה יין לבן צונן חצי מתוק (:
מצרכים (ל- 4 מנות)
אני זוכרת את עצמי מדברת עם אנשים על תבשילים שונים ומשונים, ותוהה למה הם מתעקשים להוסיף להם בירה, יין, ברנדי ומה לא. רק בשביל הטעם? מסתבר שלא. בואו לגלות למה כדאי להוסיף מעט מהמשקאות המשמחים והיקרים האלה לתבשילים שלהם, ולמה התוצאה שווה כל ר...