סלט סלמון מעושן
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
סלט משובח, ועם זאת קל במיוחד להכנה. סלמון מעושן, קריר, הוא אחד הטעמים הכי קיציים שאנחנו יכולים לחשוב עליהם, במיוחד אם תגישו במהלך הארוחה יין לבן צונן חצי מתוק (:
זמן ההכנה: כ- 15 דקות.
מצרכים (ל- 4 מנות)
-
3 כפות שמן זית מזוכך.
-
3 כפות מיץ לימון טרי.
-
½ בצל סגול קצוץ דק.
-
2 כפות שמיר קצוץ דק.
-
מלח ופלפל שחור טחון טרי לתיבול.
-
150 גרם עלי בייבי תרד.
-
50 גרם עליי בייבי מעורבים.
-
200 גרם סלמון מעושן פרוס דק.
-
4 ראשי צנון פרוסים דק מאוד.
-
2 רצועות בצל ירוק חתוך לטבעות דקות.
-
1 מלפפון בינוני, פרוס דק (מאוד) לאורך.
-
125 גרם גבינת ריקוטה פרוסה דק.
אופן ההכנה
-
בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית ואת מיץ הלימון ומטבלים עם המלח והפלפל.
-
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומגישים.
בתאבון!