מרק תירס וקשיו צונן
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
מרק צונן יוצא מן הכלל שיעזור לכם להוסיף לארוחה ערכים תזונתיים וגוון מתוחכם - מושלם כמנה ראשונה קלילה וצוננת. מרענן זו המילה הראשונה שעולה בראש כשאוכלים את המרק הזה. מצויין לימי הקיץ החמים, שבהם בא לכם משהו מרענן, חמצמץ וקליל. מוכן תוך רבע שעה משתלמת במיוחד(:
זמן ההכנה: כרבע שעה.
מצרכים (ל- 4 מנות)
-
3 ורבע כוסות תירס מתוק.
-
2 כוסות מים.
-
1/2 כוס אגוזי קשיו.
-
6 כפות שמן זית כתית מעולה.
-
1 שן שום קטנה.
-
2 כפיות מלח.
-
1 וחצי כפיות עלי כוסברה קצוצים.
-
פלפל שחור טחון טרי.
אופן ההכנה
-
בתוך מעבד מזון מעבדים 2 ורבע כוסות תירס, את המים, הקשיו, שמן הזית, השום והמלח, עד שנוצרת עיסה אחידה וחלקה.
-
מוזגים את המרק הקר לתוך צלחות, ומגישים עם גרעיני התירס הנותרים.
-
ניתן לקרר את המרק במקרר לפני ההגשה.
בתאבון!