הסופגנייה לא חייבת להיות תמיד באותו הגודל, עם אותה הריבה ועם אבקת סוכר – זה הזמן לצאת מהקופסא ולהכין סופגניות אחרות! ישנן אין ספור דרכים לגוון בסופגניות, לא רק בטעמים אלא גם בגודל ובצורת ההגשה.
הפתיעו את בני המשפחה והאורחים עם מיני סופגניו...
הסופגנייה לא חייבת להיות תמיד באותו הגודל, עם אותה הריבה ועם אבקת סוכר – זה הזמן לצאת מהקופסא ולהכין סופגניות אחרות! ישנן אין ספור דרכים לגוון בסופגניות, לא רק בטעמים אלא גם בגודל ובצורת ההגשה.
הפתיעו את בני המשפחה והאורחים עם מיני סופגניו...
זהו מרק קל ביותר להכנה, משביע, עשיר וטעים (מניסיון)! מדובר במרק מנחם ובריא בעל טעמים אסיאתיים, ואינו מכיל מוצרי חלב, ביצים ואף לא גלוטן, כך שהוא מתאים כמעט לכולם!
מרכיבים (ל-4 מנות)
לא מעט אנשים חושבים שלאכול בריא זה יקר ודורש מאמץ. בואו להכיר 17 דרכים פשוטות וקלות להפליא לאכול בריא יותר, כי השינויים הגדולים מתרחשים בדברים הקטנים!
כך תוכלו להשתמש בהם כבסיס להמון מנות, למשל קינו...
אם כי הפסטה במקור מגיעה מאיטליה, היא הפכה להיות אחת המנות האהובות בעולם כולו! גם במטבח שלנו הפסטה היא מנה נפוצה. בואו ללמוד על הפסטה, ותהיו מקצועיים כמו האיטלקים!
הידעת?
האדם הממוצע באיטליה אוכל יותר מ-23 קילו פסטה מדי שנה כאשר לעומתו ה...
הקינוח האיטלקי המוכר ביותר הוא הטירמיסו. מדובר בקינוח בעל מרקמים שונים וטעמים של שוקולד, קפה וגבינה, אשר מתאים בסוף כל ארוחה. הבאנו לכם מתכון אותנטי, בדיוק כמו שאוכלים באיטליה!
מרכיבים (ל-8 מנות)
• 5 ביצים גדולות, חלמון וחלבון מופרדים
• ½ ...
פסטה היא המנה האיטלקית הנפוצה ביותר לצד הפיצה ואהובה גם במטבח הישראלי. הפסטה לא חייבת להיות בנאלית ומשעממת, ישנם הרבה רטבים מעבר לרוטב עגבניות ושמנת-פטריות. הרוטב שמככב כרגע הוא רוטב אבוקדו קר! מדובר במנה בריאה, טעימה וכל כך קלה להכנה שלא ת...
ברוסקטה היא מנה ראשונה איטלקית נפוצה, היא קלה וזולה להכנה, ואי אפשר שלא לאהוב אותה. למעשה מדובר בלחם צלוי עם שמן זית ותוספת רעננה מעליו. ישנן וריאציות רבות לברוסטקה ולכן היא אף פעם לא משעממת. אתם מוזמנים לנסות את המתכון הבא...
מרכיבים
• ...
מסעדות השף הכי מפוארות יוצאות מגדרן כדי להוציא את המנות הכי יפות ואסתטיות אל השולחן. לפעמים המלצר או המלצרית מסובבים את המנה כשהם מגישים אותה אל השולחן בגלל שככה השף התכוון שנקבל אותה, וכך הוא רוצה שנראה אותה לפני שאנחנו מתחילים לאכול. אולי...
עוגת דבש עם ארומות של ציפורן ואגוז מוסקט, לחה וטעימה, כזאת שאי - אפשר להפסיק לזלול ולזלול ולזלול... זו עוגת הדבש שמהווה את האנטי המוחלט לכל אותן עוגות הדבש היבשות והמתפוררות. אלו שאפשר לאכול רק עם ספל משקה חם ליד. עוגת הדבש הזו לחה ועשירה ב...
נשנוש אפוי נפלא שאפשר לאכול עם מגוון מטבלים וגם סתם ככה בשביל הכיף, בין הארוחות או כארוחת ערב/בוקר קלה.