שרבט פירות טרופיים
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
שרבט מצויין שאפשר להכין במהירות, רגע לפני שאורחים הלא צפויים מגיעים, או סתם אם בא לכם משהו טעים שלא דורש הרבה הכנות
זמן ההכנה: כרבע שעה.
מצרכים (ל-4 מנות שרבט)
-
1 וחצי כוסות חתיכות מנגו קפוא.
-
1 כוס נתחי אננס קפוא.
-
1 מיכל יוגורט בטעם מנגו.
-
קליפת לימון אחד, מגורדת.
אופן ההכנה
-
מוציאים את המנגו והאננס הקפואים מהמקפיא ונותנים להם להפשיר כ-10 דקות בטמפ' החדר.
-
מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד שנוצרת עיסה אחידה ומעט סיבית למראה.
-
מגישים את השרבט מיד.
בתאבון!