שיפודי חלומי ופטריות
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
השילוב של פטריות וגבינה מוכח כמעולה במטבח. אבל כשמכניסים לעניינים גם גריל - התוצאה שמשיגים היא כבר ברמה אחרת. הגריל מעניק קריספיות ומעט טעם מעושן שמשתלבים מעולה על הצלחת.
זמן ההכנה: כ- 50 דקות.
מצרכים (ל-2 מנות)
- 250 גרם גבינת חלומי.
- 1 גמבה צהובה.
- 1 בצל סגול קצוץ.
- 1 כף שמן זית.
- 1 גבעול כוסברה קצוץ דק.
- מיץ סחוט של לימון 1.
- 1 שן שום.
- פלפל שחור טחון גס.
- 8 פטריות שמפניון.
אופן ההכנה
- חותכים את הגבינה, הגמבה וחצי מהבצל לקוביות. בתוך קערה מערבבים את השמן, הכוסברה, הלימון, השום ופלפל שחור. משרים בתוך התערובת את קוביות הגבינה, הגמבה והבצל למשך חצי שעה.
- מכינים שיפודים מהגבינה, הגמבה, הבצל והפטריות ומטגנים על מחבת גריל, עד שהגבינה והירקות משחימים ומתרככים. כשהופכים את השיפודים מושחים אותם במרינדה.
- מגישים יחד עם סלט עלים.
בתאבון!