עוגת גבינה קלה
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
עוגות גבינה הן לא עוד חטא שאפשר להרשות לעצמנו, אלא פינוק טעים ומרענן שלא חייבים להתחרט עליו! קבלו את עוגת הגבינה שמכילה פחות מ-100 קלוריות לפרוסה!
זמן ההכנה: כשעה וחצי כולל אפייה.
מצרכים (לכ-8 מנות)
לבסיס
-
2.5 כוסות ביסקוויטים מפוררים.
-
40 גרם חמאה מומסת.
למלית
-
1.5 כוסות יוגורט 5%.
-
1.75 כוסות טופו רך.
-
½1 כפיות מלח.
-
½1 כפות תמצית וניל.
-
½ כף מיץ לימון.
-
5 כפות סירופ מייפל.
-
3 כפות סוכר חום.
-
2.5 כפות עמילן תירס.
אופן ההכנה
-
מחממים תנור ל- 180° מעלות צלזיוס.
-
מערבבים יחד את המרכיבים לבסיס בעזרת מעבד מזון, ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות של תבנית משומנת.
-
מערבבים את כל החומרים למלית יחד, יוצקים מעל התחתית ומכניסים לתנור לכ- 50 דקות.
-
מוציאים מהתנור ומקררים כשעה, לא מכוסה, לפני שמעבירים למקרר למשך כ-8 שעות, שבהן העוגה תתגבש ותהפוך ליציבה יותר.
-
מגישים, וזוללים.
בתאבון!