סנדוויץ' חציל בגריל
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
המתכון שיישדרג לכם את שגרת החביתות והשקשוקות. סנדוויץ' חציל בגריל - הכי ישראלי שיש!
זמן ההכנה: כ- 50 דקות.
מצרכים (ל-4 מנות)
- 1/4 כוס יוגורט 0% שומן.
- 3 כפות גבינת רוקפור או גבינה כחולה אחרת מפוררת.
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה טרייה.
- 1 כף מיונז קל.
- 1 שן שום כתוש.
- 2 חצילים בינוניים.
- תרסיס שמן לטיגון.
- 4 לחמניות ג'בטה.
- 1 עגבניה פרוסה.
- 1/4 כפית מלח.
- 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי.
- 1 כוס עליי מיקס בייבי.
אופן ההכנה
- מחממים את הגריל על אש בינונית.
- מערבבים בקערה את היוגורט, גבינת הרוקפור, הפטרוזיליה, המיונז והשום הכתוש יחד בקערה.
- פורסים את החצילים לפרוסות עבות ומרססים אותם בתרסיס השמן. מטגנים לכ- 3 דקות מכל צד, עד שהחציל מתרכך. לאחר מכן, מבלי לנקות את המחבת, ממקמים את הגבטות כשהן חתוכות לחצי פתוחות על המחבת, ומטגנים לכ- 3 דקות מכל צד עד שהלחם משחים.
- מורחים את ממרח הרוקפור שהכנו על הג'בטה החרוכה, מפזרים מעליו את עלי הבייבי, מסדרים מעליהם את פרוסות העגבניה, ומעליהם את החציל.
בתאבון!