מתכון לשייק ירוק
יום חמישי 26 מאי 2016
אין טרנד חם יותר הקיץ מאשר שייק ירוק! הדרך הטעימה והקלה ביותר לצרוך ויטמינים ומינרליים הייחודיים לעלים הירוקים. השייק מרענן, טעים וקליל, ומהווה ארוחת ביניים מצוינת בימי הקיץ החמים :) הבאנו לכם מתכון לשייק ירוק עם קייל (כרוב-על), אננס ובננה.
3 טיפים כלליים להכנת שייק ירוק
- הוסיפו קודם כל את הנוזלים, ולאחר מכן הירוקים וחתיכות הפירות.
- הפעילו את הבלנדר תחילה במהירות נמוכה ובהדרגה הגבירו.
- אם השייק דליל מדי, הסמיכו אותו עם קרח.
מרכיבים (ל-2 מנות)
- ½ כוס חלב קוקוס
- ½ כוס מים
- 2 כוסות קייל חתוך (ללא הגבעול הקשה) או עלי תרד לחילופין
- ½ 1 כוסות אננס חתוך
- 1 בננה בשלה חתוכה
אופן ההכנה
הכניסו לבלנדר את חלב הקוקוס, המים, הקייל, האננס והבננה וערבלו עד לקבלת מרקם חלק, בערך במשך דקה. הוסיפו מים על מנת לדלל או קרח על מנת לעבות את השייק.