מתכון לקוקטייל מוחיטו אבטיח
יום שלישי 09 אוגוסט 2016
אין כמו מוחיטו קר ומרענן ביום קיץ חם, ומה טוב אם הוא עשוי מאבטיח טרי וליים! פנקו את עצמכם או את האורחים עם קוקטייל טעים, צבעוני ומרענן בקלי קלות.
מרכיבים לקנקן מוחיטו
- 6 כוסות אבטיח חתוך לקוביות
- 1 כוס סירופ (עשוי מחצי כוס סוכר וחצי כוס מים על אש נמוכה, עד שהסוכר נמס במים)
- כ- 50 עלי נענע
- 5 ליים סחוטים
- 1 כוס רום לבן
- סודה
- קרח
אופן ההכנה
- הכינו מראש את סירופ הסוכר על ידי ערבוב כמות זהה של סוכר עם מים והרתחתם עד שהסוכר נמס לגמרי. הניחו בצד להתקרר.
- רסקו את האבטיח בבלנדר עד לקבלת מחית. אם אתם אוהבים את הקוקטייל חלק ושקוף סננו את מחית האבטיח כך שיישאר רק המיץ, בערך 2 כוסות.
- קחו קנקן גדול והכניסו לתוכו את עלי הנענע השטופים והוסיפו מעט ממיץ האבטיח. כתשו מעט את עלי הנענע כך שהמיץ יספח את הטעם.
- הוסיפו את שארית מיץ האבטיח, מיץ הליים, כחצי כוס סירופ והרום. הוסיפו קרח ככל כניתן להכניס לקנקן והוסיפו סודה עד הסוף. הוסיפו סירופ לקבלת המתיקות האהובה עליכם.
- לקישוט הוסיפו פרוסות של ליים ואבטיח. הגישו קר.
טיפ! אם נשאר לכם קוקטייל תוכלו להפכו לארטיק על ידי הקפאתו בתבנית ארטיקים! כך תקבלו ארטיק מרענן למבוגרים ולמסיבות קיץ.