מתכון לסלט "פסטה" קישוא בסגנון קפרזה
יום רביעי 24 אוגוסט 2016
בקיץ החם אין דבר נפלא יותר מלאכול מנה טרייה, שניתן להכין במהירות! המנה הזו מתאימה בדיוק לכך. סלט מרענן מקישוא, עגבניות, מוצרלה ונגיעה של זסט לימון רענן. מנה איטלקית קלאסית, אבל כמעט ללא פחמימות וללא גלוטן כלל! הפסטה מוחלפת בסלסולי קישוא, אשר הופכים את המנה לבריאה וקלילה.
מרכיבים (ל-4 מנות)
- 4 קישואים גדולים
- 120 גרם עגבניות שרי
- 1 כוס מוצרלה חתוכה לקוביות
- חופן בזיליקום
לרוטב
- ¼ כוס שמן זית
- 3 כפות חומץ בן יין אדום
- 1 כף מיץ לימון וכפית גרידת לימות
- ½ כפית מלח
- ¼ פלפל שחור
- חצי שן שום מגוררת
אופן ההכנה
- חתכו את קצוות הקישואים, ובעזרת מסלסל הירקות סלסלו אותם.
- חתכו את עגבניות השרי לחצאים ואת גבינת המוצרלה לחתיכות בגודל שאתם אוהבים. קצצו את הבזיליקום.
- ערבבו את מרכיבי הסלט בקערה.
- ערבבו את מרכיבי הרוטב יחד.
- שפכו את הרוטב על הסלט ואכלו מיד!