מתכון לגלידת מנגו
יום שלישי 09 אוגוסט 2016
גלידת המנגו הכי טעימה שתטעמו הקיץ! היא עשירה וקטיפתית ובעלת טעם חזק של מנגו. היא הרבה יותר טעימה מכל תוצר גלידה תעשייתי והרבה יותר בריאה, ללא כימיקלים ותוספים מיותרים. עם רק ארבעה מרכיבים תוכלו להכין בקלות (פחות מעשר דקות!) גלידה טעימה ובריאה למשפחה ולאורחים.
מרכיבים (ל-6-8 מנות)
- 2 מנגו גדולים
- פחית חלב מרוכז (כ-400 גר')
- 2 כוסות שמנת מתוקה (38%)
- צבע מאכל צהוב (אופציונלי)
***חשוב לוודא כי כל המרכיבים קרים מאוד, ולכן הכניסו אותם מראש למקרר, למשך שעה לפחות.
אופן ההכנה
- חתכו את המנגו, הסירו את הקליפה והוציאו את הגלעין. בבלנדר או מעבד מזון עבדו את המנגו עד קבלת מחית.
- בקערה ערבבו את מחית המנגו, החלב המרוכז והשמנת. ערבבו את הכל במהירות נמוכה בבלנדר או מעבד המזון במשך 8-10 דקות או לחילופין במכונת גלידה. הוסיפו כמה טיפות מצבע המאכל, עד קבלת הצבע הרצוי.
- העבירו את התערובת לכלי המתאים לפריזר וכסו אותו עם ניילון נצמד או מכסה אחר. הקפיאו או הכניסו למקרר לפחות לשש שעות או למשך הלילה. זהו שלב שאינו נחוץ אם יש לך מכונת גלידה.
בתאבון!