גזרי בייבי מטוגנים ברוטב בלסמי
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
מתכון פשוט בצורה יוצאת דופן שיוצר משחק בין מתוק לחמצמץ, ומשלב את שני הטעמים בצורה מושלמת. והמרקם הנעים של גזרי בייבי מוקפצים פשוט תענוג לחך!
זמן הכנה: כרבע שעה.
מצרכים (ל- 6 מנות)
- 3 כוסות של גזרי "בייבי".
- 1 כף שמן קנולה.
- 1.5 כפות חומץ בלסמי.
- 1 כף סוכר חום.
אופן ההכנה
- מחממים את השמן במחבת, ומטגנים את הגזרים במשך כעשר דקות כשהמחבת מכוסה, או עד שהם מתרככים.
- בינתיים ממיסים את הסוכר החום בתוך חומץ הבלסמי, מכניסים אותם לתוך צנצנת ומשקשקים היטב עד שהתערובת אחידה.
- כשהגזרים מתרככים מוסיפים, אותם לתוך תערובת הבלסמי ומערבבים היטב.
זהו, בתאבון!