טעימים, בריאים, ועשירים יותר מכל מוצר קנוי. חטיפי גרנולה אלו עשירים בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים הודות לרכיבים הטריים ו-100% השקעה ותשומת לב לפרטים הקטנים. חטיפים שאתם והילדים תוכלו לנשנש מתי שיתחשק לכם - בבית או בחוץ.
מצרכים
- 2 ...
טעימים, בריאים, ועשירים יותר מכל מוצר קנוי. חטיפי גרנולה אלו עשירים בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים הודות לרכיבים הטריים ו-100% השקעה ותשומת לב לפרטים הקטנים. חטיפים שאתם והילדים תוכלו לנשנש מתי שיתחשק לכם - בבית או בחוץ.
מצרכים
אצלי המילה מקסיקני מעלה אסוציאציה לחריף. אם גם לגביכם זה נכון, אז לא טעיתם. גם את השוקולד החם שלהם הם שותים מעט מתובל. רק מעט אל תדאגו(:
מרכיבים ( לשלושה ספלים )
למי שמבשל בשביל המשפחה לא תמיד קל. אנחנו רוצים לפנק את האנשים הכי קרובים אלינו ולגרום להם להרגיש נאהבים, ואין כמו ארוחה טובה כדי לעשות זאת. קבלו את 5 הטיפים שיעזרו לכם לפנק את המשפחה כולה, מבלי להתיש את עצמכם.
1. רמאויות קטנות
יעזרו מאו...שילוב טעים להפליא בין טעמי המטבח המקסיקני המסורתי. הטאקוס האלה טובים כמתאבן מעורר תיאבון או כמנה עיקרית בארוחה.
מתכון לעוגת פבלובה קלילה וטעימה, שתשאיר את כל המשפחה מרוצה. הטעם שלה חורפי - תותים ופירות יער, עם הטאצ' הקצפתי שרק פבלובה יכולה לתת.
רכיבים:
4 חלמוני ביצים.
כן, גם אני לא חובבת סלטים גדולה, אבל הסלט הזה פשוט כבש אותי. יש בו משהו נועז בזכות הרוטב העשיר, הצבע הכתום והפקאנים המתפצפצים. מושלם כמנה ראשונה בארוחה רומנטית. צבעו יוסיף לגוונים החמים המיוחסים ליום האהבה, ויעזור לך ליצור אווירה חמימה, רומ...
יצא לך לחשוב פעם איך רומנטיקה קשורה לאוכל? למה ביום האהבה מסעדות מלאות עד אפס מקום? ואיך קינוחים מקבלים מקום כל - כך נכבד בעולם הדייטינג?
מתכון לכנפי עוף בנוסח תאילנדי - קריספיות במיוחד! מתכון שמשלב בין חמוץ, מתוק וחריף, לפי חוקי המטבח התאילנדי הקלאסי. מומלץ להגיש את הכנפיים על מצע של עלי חסה שטופים.
מרכיבים
מכירים את ההתלבטות אם בא לכם משהו מתוק, מלוח, חמוץ או חריף? אז התאילנדים עלו על פטנט. הם פשוט לא מחליטים. המטבח התאילנדי מאופיין בטעמים הרבים המתמזגים. במטבח התאילנדי תוכלו למצוא את כל שילובי הטעמים האפשריים, החל מחמוץ - מתוק ועד למריר- מלו...
רגע של פיזיקה - סיר הלחץ מבוסס על שיטת האטימה. כאשר סוגרים את הסיר בצורה אטומה נוצר בפנים לחץ גבוה שמעלה את נקודת הרתיחה של המים, וגורם למזון להתבשל הרבה יותר מהר. בנוסף, הנוכחות המתמדת של האדים מרככת את המזון וממזגת את שלל טעמי התבשיל.