מתכון לפודינג צ'יה ושוקולד
יום שישי 28 אוקטובר 2016
אין דרך טובה יותר לפנק את עצמך בדרך בריאה מאשר להכין פודינג צ'יה. ניתן להכין ממנו כמות בבת אחת, ולאחסן בצנצנות במקרר למשך כל סוף השבוע. הפינוק הזה הוא גם טבעוני וגם נטול גלוטן, וניתן להכנה בחמש דקות!
גם אם אתם מנהלים אורח חיים בריא, אין סיבה שלא תתפנקו ותאכלו קינוחים טעימים, וזה פינוק מושלם שלא מתפשר על הבריאות. המנה הזו יכולה להיות גם קינוח וגם חטיף בין ארוחות.
מרכיבים (ל-6-8 מנות)
- 3 כוסות חלב לבחירתכם, לגרסה הטבעונית מתאים חלב סויה או שקדים למשל
- ½ כוס זרעי צ'יה
- ⅓ כוס דבש או סירופ מייפל
- ¼ אבקת קקאו לא ממותקת
- קמצוץ מלח
אופן ההכנה
- ערבבו את כל המרכיבים יחד היטב. קררו את הפודינג בערך כ-3 שעות, עד אשר הוא נהיה סמיך.
- לאחר הקירור ערבבו את הפודינג, וחלקו אותו לכוסות או קערות הגשה, או השאירו במקרר למשך סוף השבוע.