מצה פיצה
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
עם מצה פיצה אהובה תוכלו להפוך את חיסול שאריות המצה מפסח לכיפי וחווייתי, במקום לאכול מצות יבשות, שאותן, איך לומר... כבר טיפונת מיצינו.
זמן ההכנה: כ- 20 דקות.
מצרכים (למצה פיצה אחת)
- 1 מצה.
- 2 כפות עגבניות מרוסקות עם עשבי תיבול.
- כפית רוטב צ'ילי מתוק.
- 50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת.
אופן ההכנה
- מרטיבים את המצה תחת זרם מים עדין ומניחים לה לספוג את המים על מגבת נקיה למשך 10 דקות.
- מניחים את המצה על משטח עבודה ומורחים עליה את העגבניות המרוסקות ורוטב הצ'ילי.
- מפזרים מעל את הגבינה.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס עד שהגבינה נמסה (כרבע שעה).
- מוציאים, פורסים ואוכלים בכיף.
תהנו!