ממרח תמרים ואגוזים
יום שלישי 18 אוגוסט 2015
ממרח מתוק ובריא שתוכלו לקחת איתכם לכל מקום. מוסיף לאווירת החג בזכות הדמיון שלו לחרוסת. פשוט מורחים שכבה נדיבה על המצה ונהנים מכל ביס!
זמן ההכנה: כ-15 דקות.
מצרכים
- 400 גרם תמר מג'הול.
- 200 גרם אגוזי מלך.
- 100 גרם אגוזי לוז קלויים.
- 50 גרם שקדים קלויים.
- 4 כפות סילאן.
אופן ההכנה
- מגלענים את התמרים.
- במעבד מזון, טוחנים את התמרים עד שנוצרת עיסה גושית ולא יותר מדי אחידה.
- קוצצים את האגוזים באמצעות סכין או קוצץ אגוזים.
- מרוקנים את עיסת התמרים לתוך קערה ומוסיפים לתוכה את האגוזים והסילאן.
- מערבבים היטב ומאחסנים בתוך צנצנת אטומה.
תהנו!