מתכון לעוגיות קוקוס שוקולד צ'יפס
שבת 01 אפריל 2017

מרכיבים
- 400 גרם שבבי קוקוס ממותקים
- 2 כפיות תמצית וניל
- 400 גרם חלב מרוכז
- 2 כוסות שוקולד צ'יפס
- שוקולד נמס לבחירתכם לטבילת תחתית העוגיות (אופציונלי)
אופן ההכנה
- חממו את התנור מראש לטמפרטורה של 180° צלסיוס והניחו על תבנית אפייה נייר אפייה או סיליקון לאפיית עוגיות על מנת למנוע את הידבקות העוגיות לתבנית.
- ערבבו את ששבי הקוקוס, הווניל, החלב המרוכז ושוקולד הצ'יפס יחד בקערה גדולה.
- קחו כמות של בערך כף מתערובת העוגיות וגלגלו לכדור בעזרת הידיים.
- הניחו כל כדור על נייר האפייה עם מספיק מרווח ביניהן, מכיוון שהן מתרחבות מעט באפייה.
- אפו במשך 15-20 דקות, עד להזהבה. הזמן תלוי בסוג התנור שלכם והעוגיות עלולות להישרף בקלות, לכן מומלץ להשגיח.
- לאחר האפייה הניחו את העוגיות בצד לקירור. ברגע שהן כבר אינן חמות תטבלו את התחתית שלהן בשוקולד נמס לבחירתכם. הכניסו את העוגיות לקירור במקרר למשך 15 דקות.